Inschrijven

Direct aanmelden

Inschrijven bij LanguageOne

Wilt u uw kind aanmelden voor aankomend schooljaar? Meld hem of haar voor een van onze schoolprogramma’s op locatie of via afstandsonderwijs. 

Inschrijfformulier

Inschrijvingen voor LanguageOne Houston vinden plaats via de website van de partnerschool. Voor inschrijvingen van LanguageOne Ibiza, klik dan hier.

Ruim 40 jaar ervaring

Wij zijn autoriteit op het gebied van moedertaal- en cultuuronderwijs voor kinderen die in het buitenland wonen.

Altijd op niveau

De Nederlandse taal blijven ontwikkelen is van belang, zeker bij terugkeer naar Nederland. Wij zorgen ervoor dat uw kind voldoet aan de taaleisen bij instroom in het Nederlands onderwijs.

Persoonlijke begeleiding en een deskundig team

Van locatieleiders tot aan docenten, wij werken met bevoegde docenten die uw kind de begeleiding bieden die hij of zij nodig heeft.

Online én klassikaal

Onze leerlingen hebben altijd een internationale verbinding met de Nederlandse taal en cultuur. Waar u zich ook bevindt, LanguageOne heeft zowel klassikale als online lesprogramma’s.

Zo werkt het

Stappen

  • Klik op de locatie of soort onderwijs naar keuze. Aanmelden voor onderwijs op een van onze schoollocaties of voor het afstandsonderwijs kan het hele jaar door. Voor de locaties Doha en Perth gelden andere instroommomenten.
  • Vul het digitale aanmeldformulier in en kies de gewenste lesmomenten.
  • Na de aanmelding ontvangt u – indien het lesrooster compleet is en de betaling voldaan is – een bevestiging van lesdeelname via het opgegeven e-mailadres.

Nederlands onderwijs in het buitenland?

Wij zorgen voor wereldwijd Nederlandstalig onderwijs

Leuk dat je er bent!
De inschrijvingen voor komend schooljaar zijn geopend.

LanguageOne
Wereldwijd thuis in het Nederlands